Regio Zeeuws Vlaanderen

Goede Morgen, Goede Avond Service

Schrijf de eerste ervaring met dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95

Goede Morgen, Goede Avond Service

Een telefonische service, waarbij mensen elke dag even kort worden gebeld door een professional, om hen goede morgen of goede avond te wensen en even te vragen of alles goed gaat. Voor als u zelf geen gelegenheid heeft om dit te doen.

Goede Morgen Service Beeldcontact

Meer afbeeldingen

De beste manier om te weten of alles thuis nog goed gaat, is elke dag even bellen. Maar dat lukt niet iedereen. Geen tijd, geen gelegenheid of even geen zin. Daarom biedt de Zorgbalie Goede Morgen & Goede Avond Service. Een telefonische service, waarbij wij uw vader / moeder / familielid elke dag even bellen om hen goede morgen te wensen en even te vragen of alles goed gaat.

Kees is net met pensioen. Dat is voor hem dé unieke gelegenheid om te gaan fietsen. Hij is onlangs 6 weken door Polen gefietst. In die weken belde deZorgbalie dagelijks even met de vader van Kees om te horen of alles OK was. Daarover hoefde Kees zich dus geen zorgen te maken.

Hoe werkt het?
Goede Morgen & Goede Avond Service wordt aangeboden als een abonnement. Het moment van bellen wordt samen met de klant afgestemd. Dit  abonnement gaat uit van 5 dagen in de week (werkdagen). U kiest zelf uw voorkeursmoment ('s morgens, 's avonds). Na een gesprek worden eventuele bijzonderheden doorgebeld naar een contactpersoon van de familie. Bijvoorbeeld als de zorgtelefoniste het idee heeft dat er iets niet in orde is, of er wordt (meerdere keren) niet opgenomen. Dan wordt er door ons actie ondernomen.

Wat kost het?
De Service wordt aangeboden voor 5 korte contactmomenten per week, 's morgens of 's avonds naar keuze. Vanaf € 27,95 per maand.

Goede Morgen & Goede Avond Service is ook te combineren met een abonnement Personen Alarmering. Hiermee staat u 24 uur en 7 dagen per week in verbinding met de meldcentrale. Goede Morgen & Goede Service is ook leverbaar via Beeldtelefoon en Mantelzorg Shuttle.

Aanmelden?
Klik op Doe mij een Voorstel en vul de gegevens in. Onze Mantelzorg Consulent neemt contact voor de intake en maakt daarna alles in orde. Facturering is maandelijks.


Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Specificaties

  • Abonnement
  • 5x per week op werkdagen
  • Tijdstip, zoveel mogelijk vaste tijden in onderling overleg
  • Individuele afspraken over hoe om te gaan met registratie en rapportage
  • Individuele afspraken over hoe om te gaan met bijzonderheden, geen respons of calamiteit
  • combinatieabonnement mogelijk met Personen Alarmering
  • Ook mogelijk via Beeldcontact
De Zorgbalie zal in individuele situaties nagaan of er vergoedingsmogelijkheden zijn bij WMO of Ziektekostenverzekeraar.