Kunt of wilt u niet meer zelf koken? Zoekt u een oplossing voor uw ouders of familie? Probeer dan eens Heerlijk Warm. Eenvoudig, ruime porties en vol van smaak.

Probeer een maaltijd uit in Hulst en Terneuzen

Vraag gratis maaltijd aan!

Gewoon ouderwets vers

logo met stolp waarop de tekst heerlijk warmOnze warme maaltijden worden elke dag vers bereid. Zeven dagen per week. Vroeg in de ochtend zijn de koks al in de weer. Zij koken zonder conserveringsmiddelen, zonder toevoegingen.

Eerlijke producten voor een eerlijke prijs

We gebruiken regionale producten die we betrekken uit onze eigen slagerij en betrekken producten van eigen telers. Dat is de basis voor een goede kwaliteit en toch een vriendelijke prijs. Voor € 6,95 warm aan huis bezorgd. De scherpste prijs in Zeeuws Vlaanderen. Klik voor meer informatie.

afbeelding met vier borden eten

Elke dag worden er warme maaltijden in twee vaste menu’s bereid. Een dagmenu en een gastronomisch menu. Het gastronomisch menu is bereid met luxere ingrediënten, zoals varkenshaas, tong of scampi’s. Per dag kunt u zelf kiezen welk menu u bestelt. Liever geen vis? Liever rijst? Speciaal dieet? Het is allemaal mogelijk.

Ga hier naar de Heerlijk Warm website

Als u kiest voor de maaltijd service van Heerlijk Warm, dan kunt u rekenen op persoonlijke dienstverlening. Wat dat inhoudt zetten we graag puntsgewijs voor u op een rijtje.

  • We maken altijd een persoonlijk klantdossier voor u aan. Hieraan staan alle bijzonderheden, zoals eet voorkeuren, dieetwensen of speciale afspraken.
  • We leveren niet alleen aan huis, maar ook aan tafel. Onze bezorgster kan eventueel even helpen met de verpakking.
  • We maken afspraken over de levering en wat te doen als de bezorgster aanbelt en u bent niet thuis.
  • De bezorgster heeft een signaleringsfunctie. Ze houdt zo een oogje in het zeil of alles goed gaat en merkt plotselinge veranderingen op.
  • We staan open voor alle suggesties en verbetermogelijkheden.