Wat wij doen

De Zorgbalie is in 2011 opgericht om mensen te ondersteunen met hun vragen over langer thuis wonen. Ouderen, mensen met beperkingen, mensen met chronische aandoeningen hebben hiermee te maken. Wat ons bijzonder maakt is integrale dienstverlening. Eén aanspreekpunt voor alle vragen. Of het nu gaat over zorg, diensten of techniek. Wij leggen de verbinding. Ook als het gaat over het inschakelen professional, mantelzorger ondersteuners of het aanvragen van subsidie.  Wij doen dit omdat we weten hoe ingewikkeld het is geworden om alles zelf te regelen. Wie geconfronteerd wordt met een chronische aandoening of beperking krijgt vroeger of later te maken met allerlei verschillende instanties, hulpverleners, bedrijven. Wij helpen je om niet van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Om niet te verdwalen in een woud van aanbieders.

Ons team

Dagelijks zijn ruim 130 via de Zorgbalie mensen bezig in de huishoudelijke hulp, thuiszorg, mantelzorg ondersteuning en maaltijden service. Dat doen we rechtstreeks of via partner organisaties. We zijn actief voor zowel particulieren als gemeenten. Daarnaast schakelen we lokale of landelijke bedrijven voor specifieke klantvragen. Daarnaast roepen graag we advies of de hulp in van ervaringsdeskundigen

Onze locaties

De focus van onze dienstverlening ligt in Zeeuws Vlaanderen met locaties in Hulst en Terneuzen. Daarnaast zijn we actief in overige delen van Zeeland. Via onze webwinkel krijgen we bestellingen van overal vandaan.

Partners in samenwerking

De Zorgbalie schakelt dagelijks partners in om dienstverlening te realiseren. Andersom schakelen onze partners de Zorgbalie in voor diensten, technologie.

Overzicht van de logos van zorgbalie partners

Contact

Voor al uw vragen, bel met:
  0115 – 729 990

De Zorgbalie Zeeuws Vlaanderen
Noordstraat 10, 4531 GG Terneuzen

Contactformulier