De terugtrekkende overheid

Wie gaat dat betalen?

“Thuis wonen zonder Zorgen”. Dat is ons motto. Maar, wie door ziekte of beperkingen iets nodig heeft, krijgt te maken met vragen als “Hoe regel je dat” en “Wie gaat dat betalen?”  De overheid trekt namelijk zich terug. Gevolg: U zult steeds meer zelf gaan doen, zelf gaan regelen en zelf gaan betalen. Hoe pakt u dat aan? Heeft u nog recht op subsidie? Hoe voorkomt u een miskoop of een slecht advies?

Woud van aanbieders

Het lijkt wel of iedereen zich stort op de markt voor ouderen. Dagelijks komen er nieuwe aanbieders en leveranciers. Veel mensen verzuipen in de informatie. Wie is betrouwbaar? Wat is een normale prijs? Wie levert kwaliteit? Is de service goed?

De Zorgbalie biedt uitkomst met Regelhulp. Het vinden van passende en voor u betaalbare oplossingen in uw eigen regio. Het vraagt kennis, ervaring en een goed netwerk. En dat hebben we.

theatelefoon

Uw eigen
Zorgbalie Adviseur

U krijgt één vast aanspreekpunt, die u ondersteunt met al uw regeltaken.

Exclusief voor Pashouders

Net als de Wegenwacht, maar dan voor langer thuis wonen. Ervaren en deskundige hulp bij het vinden van passende oplossingen uit uw eigen regio. Dat bieden we met de Zorgbaliepas.

 


Voor wie is Regelhulp?

De Zorgbalie is bedoeld voor iedereen die ondanks ziekte, beperkingen of handicap langer thuis wil blijven wonen. Voor mensen die zelf de regie willen houden. In de praktijk zijn het vooral hun mantelzorgers voor wie we veel kunnen betekenen. Het bespaart u de moeite met instanties en bureaucratie en de keuzestress van het zelf moeten regelen van allerlei dingen.

zorgbalie-home2 zorgbalie-home1

Lees meer

 

 


Betrouwbaarheid gegarandeerd

checkmark

Regelhulp is opgezet in samenwerking met lokale en regionale partijen uit uw eigen regio. Nog even op een rijtje:

  • Integrale aanpak: één aanspreekpunt voor al uw vragen
  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij contact met instanties
  • Niet doorverwijzen, maar direct regelen
  • Aankoopbegeleiding en offerte begeleiding
  • Casemanagement
  • Bemiddeling van lokale aanbod van aanbieders en leveranciers
  • Begeleiding en controle op de uitvoering

Maatwerk

Voor mensen met complexe aandoeningen die veel ondersteuning of begeleiding nodig hebben bieden we de mogelijkheid tot maatwerk. We doen dit, afhankelijk van uw vraag in samenwerking met gemeente en /of zorgverzekeraar.

reddingsboei-oranje-wit-50cm

 

cirkel-magentaWerken bij

Je bent een echte zorgverlener! Met het hart op de goede plaats dus en bereid om het leven van je klanten een stukje te veraangenamen. Echt contact, een praatje maken, signaleren en terugkoppelen naar de familie.

 
InschrijvenLees meer

Dekking in Nederland

Wij zijn hard op weg om in heel Nederland onze diensten te kunnen leveren. Bekijk hier of onze diensten in uw regio al geleverd worden.

dekking

home-indigoPlusdiensten

Soms hebt u meer hulp nodig. Een alledaagse dienst als een tuinman of boekhouder. Maar het kan ook zijn dat u als gevolg van ziekte of
beperking een specialist nodig heeft, zoals een ergotherapeut of verpleegkundige.

Naast de diensten uit het Zorgbalie Basisabonnement kunt u ook Plusdiensten afnemen. Er zijn tientallen verschillende Zorgbalie Plusdiensten van allerlei experts direct voor u beschikbaar.

 

Lees meer

winkelwagenZorgbalie winkel

In de Zorgbalie webwinkel vindt u
kwaliteitsproducten om uw
dagelijkse leven zo aangenaam en
comfortabel mogelijk te maken.
Snel en gemakkelijk 

Winkel