Zorgen voor je ouders of familie

Zelfstandig en veilig thuis

Zorg je voor je partner, ouders of familie? Wij helpen om je taken zo goed mogelijk uit te voeren. We voorzien je van kennis en informatie over praktische oplossingen. Zodat je zelf verder kunt. En kom je er niet uit, dan regelen we een professional die het voor je oplost. Misschien door middel van een hulpmiddel of aanpassing. Of met een Plusdienst. Want wat je vraag ook is, wij regelen het. Wij hebben alles onder één dak. Zo houd jij alles in één hand.

Platform voor Mantelzorgtaken

Als je dat wil, dan regelt de Zorgbalie alle mantelzorgtaken voor je. Van thuiszorg of boodschappenhulp tot woningaanpasser of financieel specialist. Samen leveren zij alle diensten om veilig en zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. En al die professionals zijn bereikbaar via één aanspreekpunt. Dat gaat dus sneller, beter en goedkoper dan via allerlei instanties of grote organisaties.

Wát je vragen of problemen ook zijn, de Zorgbalie regelt het voor je.

theatelefoon

Je eigen
Zorgbalie Adviseur

Je krijgt één vast aanspreekpunt, die je ondersteunt met al je regeltaken.

Mantelzorgpas

Met de Mantelzorg Pas heb je direct toegang tot je eigen contactpersoon die je helpt met al je vragen en die dingen voor je regelt. Zo wordt je sneller geholpen. En vanwege de kortingen is het nog goedkoper ook.

 


Voor wie is de Zorgbalie?

De Zorgbalie is bedoeld voor mensen die zelf de regie willen houden. Voor mensen die ondanks ziekte, beperkingen of handicap langer thuis wil blijven wonen. In de praktijk zijn het vooral hun mantelzorgers voor wie we veel kunnen betekenen. Het bespaart je de moeite met instanties en bureaucratie en de keuzestress van het zelf moeten regelen van allerlei dingen.

zorgbalie-home2 zorgbalie-home1

Lees meer

 

 


Betrouwbaarheid gegarandeerd

checkmark

Elk Zorgbalie netwerk van professionals en superspecialisten is lokaal opgezet. En dus zijn alle lokale altijd partners gecheckt op deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat maakt het verschil. Want wie in Google zoekt naar aanbieders van producten of diensten weet niet of de kwaliteit en de prijs wel te vertrouwen zijn. Bij de Zorgbalie weet je dat zeker.

Nog even op een rijtje:

  • Integrale aanpak: één aanspreekpunt voor alle vragen
  • Persoonlijk advies
  • Hulp bij contact met instanties
  • Niet doorverwijzen, maar direct regelen
  • Aankoopbegeleiding en offerte begeleiding
  • Casemanagement
  • Bemiddeling van lokale aanbod van aanbieders en leveranciers
  • Begeleiding en controle op de uitvoering

 

 

 

winkelwagenZorgbalie winkel

In de Zorgbalie webwinkel vindt u
kwaliteitsproducten om uw
dagelijkse leven zo aangenaam en
comfortabel mogelijk te maken.
Snel en gemakkelijk 


Naar webshop