Over ons

De Zorgbalie voor klanten

De Zorgbalie helpt je of je naaste om zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis te kunnen blijven wonen.  Op geleide van je vraag zijn het meestal de volgende (combinaties van) oplossingen die we je kunnen aanreiken.

  • Het inzetten van dienstverlening aan huis, zoals huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdenservice, woningaanpassing,  We zoeken voor al je vragen een passende en betaalbare oplossing. Dat doen we niet door je door te verwijzen, maar als het even kan door het daadwerkelijk voor je te regelen. Ontzorgen dus.
  • Het inzetten van technologie. Met de inzet van technologie worden vaak meerdere doelen bereikt. Niet alleen kan technologie bijdragen aan de oplossing voor je probleem, maar daarnaast kan het je mantelzorgers ontlasten en de zorg eenvoudiger of zelf goedkoper maken. Er zijn vandaag de dag heel veel technologische mogelijkheden.

De Zorgbalie gelooft in dienstverlening via direct warm, menselijk contact. Niet in systemen voor internet vraag en aanbod. Onze belangrijkste klanten zijn mantelzorgers, voor wie we proberen het leven wat makkelijker te maken.

Wij zijn opgericht omdat steeds meer mensen (wie niet) grote moeite heeft nog de weg te vinden in het regenwoud van voorzieningen, regelingen, instanties en organisaties. Wij bieden je één aanspreekpunt, één telefoonnummer en één contactpersoon voor al je vragen. Het helpt je verder, Brengt je in contact met juiste personen. We regelen dingen voor je en dat doen we kosteloos. Dát is de Zorgbalie. We zijn neutraal, onafhankelijk en werken met lokale, regionale en landelijke partners.

De Zorgbalie voor organisaties

De Zorgbalie helpt gemeenten en (zorg)organisaties met aanvullende dienstverlening. We kunnen je organisatie helpen door vragen van je cliënten -waar je zelf niets mee kunt- door te leiden.  Wij pakken ze op. Hiermee biedt je extra service voor je cliënten, zonder dat je daar zelf tijd en energie in hoeft te steken.  En als je koppelen we het resultaat even terug. Win – win dus.

Daarnaast kunnen we je helpen met het opzetten van technologie initiatieven, bijvoorbeeld over  E-Health, leefstijl monitoring, alarmering of beeldzorg.  Bijvoorbeeld om extra kwaliteit en efficiency toe te voegen aan je dienstverlening. Innovatie is een hot issue, zeer wenselijk en super relevant maar het is best lastig om daadwerkelijk tot implementatie te komen. We kunnen je hierbij helpen. We werken hiervoor nauw samen met sterke technologie partners. Zo vormt de Zorgbalie een schakel in de publiek private samenwerking.  In onze optiek onmisbaar voor de ontwikkeling van geluk, welzijn en gezondheid in onze lokale samenleving.

Het bijzondere is dat we technologie omzetten in dienstverlening. Hiermee verhogen we zelfstandigheid, vergoten de veiligheid in huis, verminderen eenzaamheid en ontlasten we mantelzorgers. Om er maar een paar te noemen.

Benieuwd hoe? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor al uw vragen, bel met:
  0115 – 729 990

De Zorgbalie Zeeuws Vlaanderen
Noordstraat 10, 4531 GG Terneuzen