Over ons

Over de Zorgbalie

De Zorgbalie is een maatschappelijke onderneming die is opgericht om mensen zo lang mogelijk zelfredzaam te houden. Zo lang mogelijk in de eigen woonomgeving. Dat betekent dat we proberen mensen zo lang mogelijk in beweging te houden of (weer) in beweging te krijgen. Samen opwerken dus. Maar ook, investeren in een langdurige relatie gebaseerd op wederzijds respect.

mevrouw krijgt hulp met papieren invullen

Maatwerk Met onze dienstverlening ondersteunen we cliënten, mantelzorgers, familie én gemeenten tegelijk. Dat vraagt maatwerk en veel persoonlijke communicatie. Met alle cliënten stellen we een ondersteuningsplan op, waarin alle werkzaamheden aan de orde komen.

Wijkverpleging meet bloeddruk bij meneer

Wmo of niet? Sommige taken vallen onder de zorgplicht van de gemeente. Een schoon & leefbaar huis wordt dat genoemd. Voor wie behoefte heeft aan meer dan dat, helpt de Zorgbalie een uitkomst te vinden. Met maaltijdservice, boodschappenhulp, tuinman, klusjes in huis of online gezelschap bijvoorbeeld.

Mevrouw zwaait vrolijk naar iemand op haar tablet

Online diensten. De Zorgbalie investeert al jaren in online dienstverlening. Het houdt mensen langer onafhankelijk. Cliënten van de Zorgbalie die er belangstelling in hebben ontvangen een tablet, waarmee zij verbonden worden met het Wijkonnekt callcenter. Hier worden zij door middel van video gespreken geholpen om hun weg te vinden in de digitale wereld.

Contact

Voor al uw vragen, bel met:
  0115 – 729 990

De Zorgbalie Zeeuws Vlaanderen
Noordstraat 10, 4531 GG Terneuzen