Was- en Strijkservice

De Zorgbalie Was- en Strijkservice met halen en brengen

Nieuw

Veel mensen vragen ons: “Heeft de Zorgbalie ook de mogelijkheid voor wassen en strijken? ” Onder onze klanten is hieraan veel behoefte. Het is niet fijn om tegen een berg strijkgoed aan te kijken. En, als het zelf niet meer lukt, is dat best belastend voor familie en mantelzorgers.

De Zorgbalie ondersteunt mensen om te zorgen voor een schoon en leefbaar huis. Daar hoort ook de zorg voor schone kleding bij. Daarom zijn we blij dat we vanaf nu ook een eigen was- en strijkservice hebben. In samenwerking met Dobbi, verkozen tot de beste stomerij van Nederland. Super goed, super makkelijk.

We bieden twee diensten aan:

Stapel schone handdoeken op de voorgrond en een wasserette op de achtergrond.

Wassen en vouwen van wasgoed dat niet gestreken hoeft te worden. Zoals handdoeken, ondergoed, T shirts, sokken en beddengoed. Ofwel de schone was komt gevouwen in de waszak terug.

Vrouw die kleren aan het strijken is

Bij de stomerij service wordt de kleding gereinigd, gestreken en op een kleerhanger terug thuis geleverd. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld overhemden, pantalons, colberts, blouses, truien, vesten en jurken. Maar ook bijvoorbeeld gordijnen.

Kleding kan je hier ongesorteerd in doen. Het is voor ons wel makkelijk als je de was onderin doet en eventueel kleding die gestoomd moet worden bovenop.

Hoe werkt het?

Zodra u een trommel was heeft gaat de was in een speciale waszak. Hierin past ongeveer 6 kg tot maximaal 12 kilo wasgoed.

Twaalf kilo is ongeveer net zoveel als twee grote shopper tassen. Deze waszak staat persoonlijk op uw naam. Groot voordeel hiervan is dat de wasstukken niet

allemaal apart gelabeld hoeven te worden.  Heeft u hulp van de Zorgbalie? Dan kunnen onze medewerkers u ook helpen bij het sorteren van de was en in de waszak doen.

Onze eigen bezorg dienst haalt de waszak bij u thuis op en brengt deze naar de stomerij.  Enkele dagen later wordt de was schoon, gevouwen of gestreken weer bij u thuis bezorgd. 100% service dus.

100% tevredenheidsgarantie

U krijgt van de wasserij een 100% tevredenheidsgarantie. Zij zorgen goed voor uw waardevolle kleding en linnengoed.

U levert per keer minimaal een volle trommel wasgoed aan. De introductieprijs voor het wassen en vouwen van een volle waszak 6 kg kleding bedraagt € 24,95 inclusief halen en brengen. Voor elke extra kilo betaalt u € 4,25. Stomerij artikelen worden per stuk en apart berekend.

Zie tabel.

Overhemd € 2,95

Broek/Pantalon € 7,95

Jasje/Colbert € 9.95

Pak 2-delig
(colbert + pantalon) € 17.90

Blouse € 5.95

Trui/Vest € 6.95

Rok € 8.95

Jurk (v.a.) € 12.95

Zomerjas € 18.95

Winterjas € 22.95

Mantel € 24.95

Beddengoed gestreken v.a. € 2,95

Gordijnen per m2 € 5.95

Gordijnen gevoerd per m2 € 7.95

Vitrage per m2 € 4.95

Dekbed 1 pers. € 24.95

Dekbed 2 pers. € 34.95

Dekbed 4 seizoenen € 44.95

Voor de speciale waszak wordt 3,95 statiegeld gerekend. U betaalt nooit aan huis. De afhandeling van de kosten gaat op factuur die eens per maand worden gemaakt.

Probeer het eens uit. U zult er veel plezier en gemak van hebben. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. U vindt in de regio geen goedkopere aanbieder.